AcasăNewsUn urs a ramas prins intr-un gard de langa o scoala din...

Un urs a ramas prins intr-un gard de langa o scoala din Dambovita

Cei aproximativ 100 de elevi ai unei scoli dambovitene sunt tinuti sub stricta supraveghere in cladire, de teama sa nu cumva sa iasa din incinta unitatii de invatamant. Totul dupa ce, joi, un urs a ajuns in apropierea curtii scolii si a ramas captiv intr-un gard.

Masurile au fost luate odata ce s-a observat ca animalul a ramas blocat la cativa metri de curtea unitarii scolare Grigore Radulescu, din localitatea Bezdead, din Dambovita. Un reprezentant local a precizat, la Antena 3, ca au fost chemati atat reprezentantii politiei, ai jandarmeriei, dar si specialisti veterinari care sa transchilizeze ursul, pentru a-l scoate din capcana in care s-a prins, dupa ce a ramas blocat in gard.

Atat cadrele didactice de la clasa, cat si oamenii legii se asigura ca niciun copil nu paraseste cladirea scolii, pentru a nu se expune pericolului de a ajunge in apropierea animalului de aproximativ 200 de kilograme, care ar putea scapa oricand din capcana in care s-a prins singur, apropiindu-se de incinta scolii respective.

Sursa foto: bzi.ro

348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger