AcasăNewsUn ucrainean a vrut să intre în România cu un întreg arsenal...

Un ucrainean a vrut să intre în România cu un întreg arsenal de război la el. Ce au găsit grănicerii

(sursa foto: politiadefrontiera.ro)

Un tub de obuz, o dronă, cartuşe, căşti militare şi componente de uniformă militară au fost găsite într-un microbuz ucrainean, la intrarea în România prin PTF Vicovu de Sus.

Aşadar, poliţiştii de frontieră au descoperit într-un microbuz, condus de un cetăţean ucrainean, ascunse şi nedeclarate, un tub gol de obuz calibru 122 mm, 30 de cartuşe calibru 5,45 mm, o dronă parţial distrusă şi componente de uniformă militară ucraineană.

Alături de ucrainean, mai călătorea şi o femeie

În microbuz se mai afla o femeie de 39 de ani, tot cetăţean ucrainean, în calitate de pasager. Şoferul ucrainean a declarat că nu ştia ce se află în cutie, acesta fiind rugat de cineva să transporte acest colet în Marea Britanie.

Grănicerii au reţinut acest adevărat arsenal de război. Muniţia şi armele urmează a fi predate către reprezentanţii IPJ Suceava în vederea expertizării.

Vor fi urmăriţi penal

Ca urmare a nerespectării prevederilor regimului armelor şi muniţiilor, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi cetăţeni ucraineni acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Cercetările, continuate sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

author avatar
Andrei Ștefan
702 afisari

8 COMENTARII

  1. „Un ucrainean a vrut să intre în România cu un întreg arsenal de război la el.”
    Adica o drona stricata, cateva cartuse, un tub de proiectil gol si cateva bucati de carpa de uniforma militara sunt un intreg arsenal de razboi??? Andrei Stefan unde ca cat ai facut ziaristica? La Facultatea de Butelii si Aragaze Spiru Haret??? Aia cu „arsenalul” este ca ca atunci cand ai avea un cutit extrem de taios, care nu are lama si ii lipseste doar manerul…

  2. Nea Stefane, ”munitia si armele etc.” Care arme ??? Cartusele alea de calibrul 5.45 pot face intr-adevar prapad intr-o arma ex. AK-74, dar nu ai zis ca avea si arme, asa ca eu cred ca n-ai facut de fapt nicio facultate, scrii doar, vorba aia celebra a lui I.H.Radulescu ”scrieti baieti, numai scrieti ”. Cei care citesc insa, nu sant chiar de ”calibrul” dvs.

  3. Tampitii aia de vamesi dau komunikate naziste si se bat cu karamazile de prostie in piept, numai cand prind cate un ametit din astia care nu face parte din Clanurile de Racketi Organizate ale nazistului de zdrelinski, aka pitikul nazist de la Kiev, dar nu zic nimic de cati reusesc sa treaca zilnic cu adevaratele arsenale de razboi !! Liniste, ca noi muncim pentru voi, ar zice vamesii astia de Garcea batuti cu pw-ula in cap 🙂 Stai sa vezi cand incepe distractia cu rusnacii si in Moldova naziste sorosiste de Maia, atunci o sa vedeti voi cate jucarii interesante detin toti racketii asa-zis refugiati in Bukale, o sa faca parapad aia tot in micuta colonie, dupa prima saptamana o sa ii elimine pe majoritatea sekuricilor cu ochii cam prea albastrii 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger