AcasăNewsUn tren încărcat cu tehnică militară a deraiat în Brașov. Momentul, surprins...

Un tren încărcat cu tehnică militară a deraiat în Brașov. Momentul, surprins de o cameră de bord – VIDEO

trenUn tren încărcat cu tehnică militară a deraiat în Brașov. Momentul, surprins de o cameră de bord - VIDEO

Un tren cu 11 vagoane, încărcat cu tehnică militară, a deraiat în apropiere de localitate Beia din județul Brașov.

Taburile aparțineau companiei Manevră ALTHEA din cadrul Batalionului 341 Infanterie „Constanța” și se întorceau de la un exercițiu militar desfășurat la poligonul de la Cincu.

Taburile se întorceau de la un exercițiu militar

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:30, la ieșirea din stația Beia, și a fost surprins de cei care așteptau să treacă garnitură, pentru a-și continua drumul.

Potrivit poliției, în apropierea Stației CFR Beia din județul Brașov, penultimul vagon al unui tren cu tehnică militară auto a deraiat cu aproximativ 12 cm, trenul având 11 vagoane.

În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale.

Șoferii au așteptat trei ore să traverseze calea ferată

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Problema a fost remediată după mai bine trei ore. Șoferii și pasagerii din mașinile aflate în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată au fost nevoiți să aștepte.

Traficul feroviar de călători nu a fost afectat, aceste garnituri circulând pe o altă linie de cale ferată.

author avatar
Andreea Vlad
529 afisari

8 COMENTARII

  1. Romania si razboiu’…baba si glontu!
    Satanele,cautá acul in caru’cu fan,vor sa ne stearga de pe fata pámantului!

  2. Dumnezeu ne trasmite câte un semn, să stăm în banca, noastra,acest război nu ne privește

  3. nu ne priveste razboiul din ucraina, iar clasa politica romaneasca deraiata in nebunie va raspunde daca incalca vointa poporului

    ce mai conteaza un tren, cand intreaga Europa este deraiata in macelul din ucraina?
    important este ca România sa nu se bage in kk-turile acestor criminali.
    românii oricum nu-si doresc acest razboi, dar ai nostri conducatori nu cred pana nu se vor vedea rasturnati, dar atunci va fi tardiv de tarziu pentru ei, atunci vor trebui sa plateasca pentru inalta tradare!

  4. Nici nu-i de mirare. La ce cai ferate avem, este de mirare că mai există și așa. Să vezi ce deraieri de top mondial o să avem atunci când vor veni tancurile nemțești, dar mai ales cele americănești. Dacă linia a cedat la niște prăpădite de taburi, de câteva tone, să vezi drăcia dracului cu alea de peste ocean, de 60-70 unele chiar de 80 de tone. Vor ceda pe traseu liniile, macazurile, se vor prăbuși podețele, nu mai vorbesc de poduri. Și ca meniul să fie complet, nu avem nici drumuri pregătite să suporte ditamai tehnica militară cu care ne procopsim, pe bani grei, verzișori, nu altceva, plătiți cash, înainte, ca la curve. Acest „ amănunt” nu contează, contractele să fie semnate, banii dați , nu arvună, ci plată integrală, marfa planificată să vină la paștele Cailor. Contează ca tranzacțiile să fie făcute, pentru asigurarea că viitoarele alegeri vor fi câștigate de comersanții-cumpărători, așa cum a mai fost și până acum. Nimic nou sub soare, acest mecanism funcționează de vreo 20 de ani, merge ca uns. Întâi s-a pariat pe Petrov & gașca, apoi pe Johannis& gașca, în care a fost inclus si PSD-ul, după eliminarea lui Dragnea și ai lui, acum să vedem cine va fi șeful de clan, dar bănuiesc că din acesta nu va lipsi Ciucă al nost, alții îi zic MăCiucă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger