AcasăNewsUn tren cu 80 de pasageri, blocat pe sine

Un tren cu 80 de pasageri, blocat pe sine

Un tren care circula pe ruta Bucuresti – Targoviste si in care se afla aproximativ 80 de pasageri a ramas blocat, luni, in apropierea localitatii Nucet din judetul Dambovita.

Se pare ca plugul aflat in fata locomotivei pentru a deszapezi calea ferata s-a defectat. Autoritatile au dispus ca cei 80 de pasageri, sa fie preluati cu doua autobuze si transportati la destinatie.

CFR-ul spune ca circulatia feroviara la nivel national se desfasoara in continuare in conditii de ninsoare viscolita si vant puternic si ca pentru a fi deszapezite liniile se actioneaza cu pluguri si personal suplimentat. Mai multe trenuri sunt anulate, iar altele sunt tractate cu locomotive Diesel si circula cu limitare de viteza, inregistrandu-se intarzieri la destinatie. Echipele de interventie incearca sa deszapezeasca liniile pe regionalele teritoriale Bucuresti, Constanta si Galati, iar personalul feroviar lucreaza la deszapezirea liniilor si a macazurilor in statiile de cale ferata unde zapada viscolita se depune in strat gros.

Potrivit celor de la Romania TV, legatura cu Moldova este asigurata pe calea ferata, dar si pe ruta Constanta – Bucuresti, unde mai multe drumuri au fost inchise, si la care a fost suplimentata capacitatea de transport.

author avatar
Andra Nesu
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger