AcasăNewsUn tren a sarit de pe sine in Rusia: 70 de oameni...

Un tren a sarit de pe sine in Rusia: 70 de oameni au fost raniti

Accident infiorator pe o cale ferata din Rusia. Cel putin 70 de persoane au fost ranite, sase dintre acesta fiind in stare grava, in urma deraierii mai multor vagoane si a locomotivei unui tren care facea legatura intre doua regiuni ale acestei tari.

Pasagerii au trait spaima vietii lor, dupa ce trenul in care se aflau a sarit de pe sine, duminica dupa-amiaza. Zeci de calatori aflati in compartimentele celor cinci vagoane au fost transportati cu mai multe ambulante la spitalele din apropierea locului dramei – o cale ferata din Krasnodar. Conform en.rian.ru, sase dintre victimele accidentului sunt in stare foarte grava, iar medicii face eforturi pentru a-i salva.

Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a afla cum s-a produs accidentul. Pentru moment, una din ipotezele luate in calcul ar fi acela ca temperaturile ridicate de la ora la care a avut loc incidentul – de peste 30 de grade Celsius – ar fi dus la dilatarea sinelor de cale ferata, motiv pentru care s-ar fi putut ca vagoanele sa iasa in decor.

769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger