AcasăNewsUn tramvai si un autobuz s-au lovit, in Bucuresti: Zece calatori au...

Un tramvai si un autobuz s-au lovit, in Bucuresti: Zece calatori au fost raniti in accident!

UPDATE – Numarul persoanelor care au avut de suferit de pe urma accidentului a crescut la zece. Victimele accidentului au fost transportate la trei spitale din Capitala.

Doua mijloace RATB in care se aflau mai multi pasageri, s-au ciocnit, luni la amiaza, intr-o intersectie din Capitala. Sapte oameni au avut nevoie de ingrjiri medicale.

Accidentul in care au fost implicate un tramvai si un autobuz s-a produs in urma cu scurt timp, in zona intersectiei Mihai Bravu si Calea Vitan, din Bucuresti. Potrivit primelor informatii, tramvaiul a lovit partea din spate a autobuzului.

Odata ce incidentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta, mai multe ambulante au intervenit in zona, pentru a le acorda primele ingrijiri victimelor, inainte ca salvarile sa prelua ranitii pentru a-i duce la unitatile medicale din apropierea locului in care a avut loc coliziunea rutiera. Potrivit Digi 24, trei dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la spital. Medicii urmeaza sa ii supuna unor investigatii suplimentare.

Se pare ca pasagerii care au avut de suferit de pe urma coliziunii dintre tramvai si autobuz au leziuni la cap, dar si la maini si la picioare.

Pentru moment nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea accidentului in care au fost implicate cele doua mijloace ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti. In zona au ajuns si politistii, care fac cercetari, dar si vegheaza la buna desfasurare a traficului rutier in zona in care a avut loc accidentul.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger