AcasăNewsUn tramvai al liniei 1 din Capitala a deraiat

Un tramvai al liniei 1 din Capitala a deraiat

Un tramvai care se afla pe linia 1 din capitala a deraiat vineri dupa amiaza. Evenimentul din Bucuresti a avut loc dupa alte doua incidente petrecute in Arad si Galati.

Zi nefasta pentru romanii care au folosit tramvaiul drept mijloc de transport. Dupa ce de dimineata mai multe persoane au fost ranite in urma a doua accidente in care au fost implicate patru tramvaie, un alt mojloc de acest fel a fost implicat intr-un eveniment, de aceasta data petrecut in Bucuresti.

Mai exact, un tramvai al liniei 1 din Bucuresti a deiarat in jurul orei 15.10, in zona Eroii Revolutiei, motiv pentru care circulatia a fost blocata pentru aproximativ 40 de minute.

Dupa accidentele petrecute in Arad si Galati, un alt tramvai a deraiat, vineri dupa-amiaza, in Bucuresti

Un tramvai al liniei 1 din Bucuresti a deraiat, vineri dupa-amiaza, in zona Eroii Revolutiei, circulatia fiind blocata din acest motiv timp de 40 de minute, a declarat purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Brandusa Raeceanu.
„Incidentul s-a produs in jurul orei 15.10, cand tramvaiului i-a sarit boghiul de pe sine. Nu a fost nimeni ranit, iar un echipaj al nostru a intervenit de urgenta si a remediat problema”, a declarat Brandusa Raeceanu, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), citata de realitatea.net.

Alte doua incidente in care au fost implicate tramvaie au avut loc la Arad si Galati. Primul a avut loc in galati, unde un tramvai oprit la un semafor a fost izbit din spate de un al doilea. Al doilea incident, cel din Arad, s-a petrecut in mers, in urma incidentelor 9 persoane fiind ranite.

author avatar
Ionut Zgimbau
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger