AcasăNewsUn TIR ucrainean a făcut prăpăd în judeţul Galaţi: i-a DĂRÂMAT casa...

Un TIR ucrainean a făcut prăpăd în judeţul Galaţi: i-a DĂRÂMAT casa unui localnic! (FOTO)

un TIR ucrainean a făcut prăpăd în judeţul Galaţi: i-a DĂRÂMAT casa unui localnic!

Un grav accidemt de circulaţie a avut loc pe DN 26, în Șivița, judeţul Galaţi. Un șofer de tir ucrainean a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un stâlp, a ieșit de pe carosabil, a lovit o mașină și a intrat în curtea unui localnic.

Şoferul ar fi adormit la volan

Vehiculul mergea spre vama Oancea și, potrivit primelor concluzii, șoferul, un ucrainean de doar 21 de ani, ar fi adormit la volan.

În acel moment, șoferul a pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți unde a lovit un autovehicul parcat.

„Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, astfel că nicio persoană nu a fost vătămată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Galați.

În ultima perioadă pe DN26, din județul Galați, s-au produs mai multe accidente rutiere grave din cauza vitezei excesive. Este unul dintre cele mai aglomerate drumuri din județ.

author avatar
Andrei Ștefan
436 afisari

5 COMENTARII

  1. Sa nu cumva sa-i faceti ceva ukro. Ei sant in razboi, el ziua a luptat si noaptea a condus si apoi ce daca i-a distrus casa omului ??? Plateste statul roman, ca ei sint luptatorii pentru democratia lumii. Slava…

  2. Si ce o sa-i faca astuia? O sa-i ia pelea de pe p u l a? Asigurare nu are , taxa de drum nu plateste si soselele sunt facute praf!

  3. Pai n-a zis 70% la suta din prostime la sondaj ca ea vrea sa ajute poporul ukran pretin?Asa ca ciocul mic,prostanilor.

  4. Nu o sa pateasca nimic,pentru ca statul nostru sta capra la tot ce vine de la racheti ,obligati de mUE !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger