AcasăNewsUn TIR ucrainean a făcut prăpăd în judeţul Galaţi: i-a DĂRÂMAT casa...

Un TIR ucrainean a făcut prăpăd în judeţul Galaţi: i-a DĂRÂMAT casa unui localnic! (FOTO)

un TIR ucrainean a făcut prăpăd în judeţul Galaţi: i-a DĂRÂMAT casa unui localnic!

Un grav accidemt de circulaţie a avut loc pe DN 26, în Șivița, judeţul Galaţi. Un șofer de tir ucrainean a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un stâlp, a ieșit de pe carosabil, a lovit o mașină și a intrat în curtea unui localnic.

Şoferul ar fi adormit la volan

Vehiculul mergea spre vama Oancea și, potrivit primelor concluzii, șoferul, un ucrainean de doar 21 de ani, ar fi adormit la volan.

În acel moment, șoferul a pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți unde a lovit un autovehicul parcat.

„Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, astfel că nicio persoană nu a fost vătămată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Galați.

În ultima perioadă pe DN26, din județul Galați, s-au produs mai multe accidente rutiere grave din cauza vitezei excesive. Este unul dintre cele mai aglomerate drumuri din județ.

author avatar
Andrei Ștefan