AcasăNewsUn TIR incarcat cu hartie a luat foc pe DN 1 C!

Un TIR incarcat cu hartie a luat foc pe DN 1 C!

Pompierii au fost solicitati sa intervina de urgenta, pe o sosea aflata pe raza judetului Cluj, la locul unui eveniment rutier mai putin obisnuit.

Totul s-a intamplat in urma cu mai putin de o ora, respectiv in jurul orei 15.45, pe raza localitatii Câțcău, din Cluj. Mai exact, un TIR incarcat cu hartie a luat foc, in plin trafic.

Si cum, potrivit datelor facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane, evenimentul rutier s-a produs pe carosabil, pe DN 1 C, circulatia in zona a fost intrerupta pe ambele sensuri, vreme de cateva minute. La acest moment, autovehiculele care au drum in zona ruleaza pe un singur fir, alternativ.

Din fericire, accidentul nu a fost soldat cu victime, iar incendiul a fost stins de catre pompierii care au ajuns la fata locului cu mai multe autospeciale cu apa si spuma. Au fost, insa, pagube materiale destul de importante, vanad in vedere ca incendiul a afectat atat cabina autotrenului, cat si o parte a incarcaturii aflate in TIR.

Ce anume a declansat incendiul urmeaza sa fie stabilit in cadrul unei anchete. Intre timp, insa, pana la remedierea totala a problemelor privind circulatia in zona, soferii sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor, pentur a se evita producerea unor alte incidente.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger