AcasăNewsUn tanar si-a gasit sfarsitul dupa o saritura cu parasuta. Accidentul, in...

Un tanar si-a gasit sfarsitul dupa o saritura cu parasuta. Accidentul, in Cluj

O experienta la inaltime s-a sfarsit dramatic pentru un tanar care planuise, sambata, sa faca un salt cu parasuta, undeva pe raza judetului Cluj.

UPDATE 2: Tanarul era om de afaceri, fiind unul dintre patronii unui lant de fast-food-uri.

UPDATE: Pe masura ce trec orele, iar anchetatorii strang informatii cu privire la cazul dramatic al mortii tanarului clujean, s-a aflat o noua ipoteza. Si anume ca, potrivit Televiziunii Publice, de fapt parasuta de rezerva s-ar fi deschis brusc, la momentul in care barbatul se pregatea sa sara din avion, iar acesta a picat in gol de la circa 3000 de metri.

Tanarul plecase cu un avion care decolase dimineata de pe Aerodromul din Luncani, o localitate clujeana. Din pacate, ceea ce se dorea a fi o metoda de relaxare s-a dovedit a fi un zbor fatal.

–-

Pana in clipa de fata sunt putine date certe cu privire la accidentul in urma caruia barbatul a pierit. La fata locului au venit deja anchetatorii, care au pornit o investigatie menita sa lamureasca exact ce anume s-a intamplat si in ce conditii a murit tanarul.

Din primele informatii, barbatul in varsta de 27 de ani s-ar fi lovit cu capul de aripa aeronavei, in momentul saltului, potrivit Antena 3. Izbitura l-ar fi putut face sa isi piarda cunostinta. Drept urmare, nu ar mai fi putut actiona sistemul de deschidere a parasutei, tanarul cazand in gol de la o inaltime considerabila. Victima nu a mai putut fi salvata, din pacate.

Pana la aceasta ora nu se stie nici daca este vorba despre un parasutist cu experienta, care ar fi putut avea mai multe astfel de salturi la activ, sau despre un tanar amator sa descopere tainele zborului de la inaltime.

author avatar
Cristina Stefan
776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger