AcasăNewsUn tanar motociclist a pierit intr-un cumplit accident. La fel si soferul...

Un tanar motociclist a pierit intr-un cumplit accident. La fel si soferul masinii care l-a lovit!

Cunoscutii unui barbat in varsta de doar 26 de ani sunt socati de vestea mortii premature a tanarului pasionat de mersul pe motocicleta.

In accidentul care a avut loc, luni dimineata, pe drumul judetean 381, la intrarea in localitatea constanteana Medgidia, si-a gasit sfarsitul si soferul unui autoturism implicat in coliziunea violenta. Impactul rutier a avariat puternic cele doua vehicule, provocandu-le rani foarte grave celor doi conducatori auto.

Martorii au sunat la 112, iar medicii de la ambulanta au fost chemati rapid la fata locului, in speranta ca ii pot salva. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a ajuta victimele sa isi revina, fiind nevoiti sa constate decesul.

Din cate se pare, impactul violent s-ar fi produs ca urmare a nerespectarii regimului acordarii de prioritate, de catre conducatorul auto, care iesea de pe un drum lateral, autovehiculul sau ajungand sa se izbeasca in plin de motocicleta pe care se afla baiatul. Ancheta politiei va stabili, insa, exact ce anume a cauzat tragedia.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger