AcasăNewsUn tanar de aproximativ 20 de ani a pierit, sambata, pe litoral

Un tanar de aproximativ 20 de ani a pierit, sambata, pe litoral

Un tanar care avea toata viata inainte, avand in vedere ca nu avea mai mult de 25 de ani, si-a gasit sfarsitul, sambata, la malul Marii Negre.

Tragedia a avut loc in zona plajei din statiunea Costinesti, una dintre cele mai populare destinatii in randul tinerilor. Se pare ca barbatul- despre care nu se stie deocamdata daca era localnic sau turist aflat litoral, in week-end sau in vacanta de vara – si-a gasit sfarsitul dupa ce a intrat in apa. Desi initial se vehiculase ca s-ar fi inecat in timp ce inota, martorii citati de  reporterntv.ro sustin ca tanarului i s-ar fi facut rau in timp ce se afla aproape de tarm.

Din pacate, odata ce oamenii au observat incidentul, au incercat sa il ajute. Au chemat medicii care au incercat sa-l resusciteze. Eforturile de salvare au fost, insa, zadarnice, fiind declarat decesul tanarului.

In urma cu trei zile, un alt turist – un barbat de circa 50 de ani aflat in vacanta la mare -si-a gasit sfarsitul inecat, in aceeasi statiune, de aceasta data in zona epavei din Costinesti.

In contextul acestor nenorocori, e important de amintit un aspect: desi vremea se anunta foarte frumoasa, celor care aleg sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la malul marii li se recomanda sa tina cont de faptul ca valurile si curentii se pot dovedi inselatoare. Drept urmare, turistii sunt indemnati sa tina cont de sfaturile salvamarilor, si sa nu va aventurati la o distanta prea mare de mal, pentru a nu risca sa va expuneti vreunui pericol.

author avatar
Cristina Stefan
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger