AcasăNewsUn tânăr de 21 de ani din Ploieşti s-a SINUCIS după ce...

Un tânăr de 21 de ani din Ploieşti s-a SINUCIS după ce s-a certat cu tatăl său. S-a aruncat de la etajul 10!

politia

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, sâmbătă seară, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din oraşul Ploieşti. Echipajele mediale ajunse la faţa locului nu au putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

Înainte de gestul dramatic, băiatul s-a închis în camera lui şi a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor.

Părinţii au suferit un şoc

Mama sa a încercat să-l liniștească. Nici rugămințile mamei și nici cele ale unui vecin venit să ajute nu le-au făcut să se răzgândească. Tânărul s-a aruncat în gol de la etajul 10 şi a murit aproape pe loc.

În fața părinților neputincioși, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Părinţii tânărului au suferit un şoc şi au fost transportaţi la spital, a transmis ISU Prahova.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

author avatar
Andrei Ștefan
476 afisari

7 COMENTARII

  1. Era drogat. A crezut ca are aripi si va zbura. Un alt tampit de 21 de ani. Daca era armata obligatorie i se baga mintile in cap intre 18 si 20 de ani. Sa-l f uta cainii!

  2. Generatia fulg de nea
    La varsta asta acum 30-40 de ani tinerii bagau flotari ,pas de defilare si salturi pana le iesea sangele pe nas ,dar ieseau barbati ,nu fatalai sensibili ca niste mimoze

  3. Dacă postați aici că nu aveți ce face , mai util ar fi să faceți un duș rece, să stați în cap. Poate va mai vine mintea la cap.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger