AcasăNewsUn tânăr de 21 de ani a fost prins a șaptea oară...

Un tânăr de 21 de ani a fost prins a șaptea oară la volan, deși n-are permis de conducere/ Ce a urmat

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a trecut în dreptul numelui un „record”, dar la capitolul negativ.

Protagonistul e din județul Mehedinți. Deși nu are carnet de conducere, asta nu pare să-l fi oprit să urce la volan și să iasă în trafic, ca orice șofer cu acte-n regulă. A fost oprit a şaptea oară de poliţişti, după ce a condus, deşi nu are permis pentru nicio categorie de vehicule. Joi, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Mai fusese depistat de două ori în cursul acestei luni

Astăzi, 21 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Vlădaia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kiseleff, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a mai fost depistat de 2 ori în cursul lunii septembrie a.c. și în alte 4 situații în cursul anului 2022, fiind cercetat pentru aceeași infracțiune”, a transmis joi IPJ Mehedinți.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca vineri, 22 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive – anunță aceeași sursă.

În cazul de față, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

author avatar
Andrei Coman
265 afisari

5 COMENTARII

  1. A făcut cuiva rău? Conduce mai rău decît cel puțin jumătate din cei cărora li s-a dat/acordat permis de conducere? Nu cred.

  2. Bine ca l-au lasat in pace desi e vorba de infractiune.
    Ce asteapta procurorii?.
    Vreun accident cu victime?

  3. Asa se intampla daca nu se i-au masuri conform legii ,daca in mod repetat face acest lucru de ce este liber,asteapta sa faca victime ca si creatura aia drogata de la mare?

  4. CINE-I INDIVIDUL CARE SFIDEAZA LEGEA ?,PE CINE ARE IN POLITIE DE NU I S-A FACUT DOSAR PENAL NICI DUPA a2 a ,sau a 3 a OARA CAND A FOST PRINS ??.
    UN INDIVID CA ASTA ESTE IRESPONSABIL ORI ESTE BOLNAV PSIHIC !. SEFUL POLITIEI TREBUIE DESTITUIT AUTOMAT ,E UN POPANDAU IRESPONSABIL CA SI INDIVIDUL PRINS.

  5. Articolul este scris ca de un elev de clasa a II-a. Daca ne spunea macar si cine este tatal tanarului recidivist, ma castiga o clasa.
    Unde-i jurnalismul investigativ, sau nu mai sunt jurnalisti cu creier?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger