AcasăNewsUn tanar de 19 ani care a picat BAC-ul, gasit mort la...

Un tanar de 19 ani care a picat BAC-ul, gasit mort la Timisoara!

Foto: opiniatimisoarei.ro

Un tanar de 19 ani care a picat si la sesiunea de toamna a Bacalaureatului a fost gasit mort la Timisoara. Politistii nu exclud varianta sinuciderii. Baiatul tocmai daduse BAC-ul si plecase sa vada rezultatele, dupa cum a declarat mama acestuia.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Ea sustine ca tanarul Marius Sava, care invatase la Emanuil Ungureanu, plecase dimineata, suparat, la centrul unde se afisasera rezultatele.

Politistii timisoreni au intrat in alerta  dupa ce cadavrul tanarului a fost descoperit in curtea unui depozit de materiale de contructii din oras.

Baiatul ar avea urme de violenta la nivelul capului. Cel mai probabil, tanarul a fost lovit de o masina si apoi tarat pe o strada laturalnica din Timisoara. Nu se stie daca mai traia in momentul in care a fost abandonat, potrivit opiniatimisoarei.ro

Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti pentru autopsie. Acestia vor putea stabili cu precizie care sunt cauzele mortii tanarului.

Baiatul era din Republica Moldova si locuia de mai multa vreme in Timisoara, in zona Complexului Studentesc.

Isi vedea de scoala, era un elev cuminte

„A fost ziua lui, am sarbatorit la discoteca. El a plecat pe jos, noi am mers cu un taxi. De la noi din clasa a luat cea mai mare nota la romana. Nu-mi vine sa cred. El tot timpul isi vedea de scoala. Aproape tot timpul i-a resuit tot ce  avrut sa faca. Nu ma gandeam la asa ceva din partea lui”, a declarat unul dintre colegii tanarului la Realitatea TV.

„Probabil  a fost o mare dezamagire in capul lui, nu stiu ce sa zic”, a declarat un alt prieten.

Vom reveni!

390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger