AcasăNewsUn tanar de 18 ani a pierit intr-o rapa, dupa ce scapase...

Un tanar de 18 ani a pierit intr-o rapa, dupa ce scapase dintr-un grav accident rutier

Un baiat in varsta de doar 18 ani a fost gasit fara suflare, intr-o rapa in care a ajuns dupa ce a iesit din masina cu care se rasturnase, pe un drum din localitatea suceveana Mihoveni.

Rudele baiatului sunt in stare de soc, dupa ce au aflat ca tanarul a murit in conditii cumplite, fara ca nimeni sa il poata ajuta. Din primele date ale anchetei menite sa stabileasca in ce conditii si-a gasit sfarsitul elevul in varsta de 18 ani, oamenii legii au ajuns la concluzia ca tanarul sofer ar fi pierdut controlul masinii, intr-o curba, iar autovehiculul la volanul caruia se afla s-a rasturnat de mai multe ori.

Potrivit monitorulsv.ro, se ia in calcul ipoteza ca, la ceva timp dupa producerea accidentului deosebit de violent, in urma caruia autoturismul a fost grav avariat, tanarul a reusit sa iasa dintre fiarele contorsionate. Incercand sa caute ajutor, in conditii de vizibilitate redusa, accidentul producandu-se vineri noapte, baiatul nu ar fi reusit sa vada incotro se indreapta si ar fi cazut in gol, in rapa adanca. Acolo a fost gasit, fara viata, in aceasta dimineata.

Trupul tanarului va fi dus la autopsie, concluziile medicilor legisti urmand sa faca lumina in acest caz cutremurator.

Sursa foto: mediasinfo.ro

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger