AcasăNewsUn tanar a murit incercand sa-si salveze prietenul de la inec

Un tanar a murit incercand sa-si salveze prietenul de la inec

Au plecat la distractie, dar au trecut printr-o experienta dramatica. Trei tineri care si-au dorit sa scape de caldura facand o baie intr-un bazin s-au trezit luptandu-se pentru viata lor.

Unul dintre cei trei baieti originari din Baia Mare a intrat in apa desi nu stia sa inoate. La un moment dat, cand a observat ca amicul lor da semne ca nu mai poate sa se mentina la suprafata apei si ca risca sa se inece, tanarul nu a stat pe ganduri si a sarit sa-l ajute. Nimeni nu si-a imaginat ca din salvator va ajunge el insusi o victima.

Din pacate, baiatul in varsta de 18 ani care a intrat in apa unui bazin de langa un fost combinat baimarean nu a mai reusit sa iasa singur. Conform someseanul.ro, acesta a fost scos din apa, insa medicii ajunsi de urgenta la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata. Tanarul a pierit incercand sa-si salveze prietenul de la inec.

In timp ce rudele tanarului se pregatesc sa-l conduca pe ultimul drum, oamenii legii au deschis o ancheta care sa elucideze cauzele producerii tragediei.

Sursa foto: stiridecluj.ro

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger