AcasăNewsUn tanar a murit dupa ce a fost lovit de metrou, la...

Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de metrou, la statia Pacii!

Schimbare la vârful Metrorex, în contextul criticilor venite de la ministrul Transporturilor

O adevarata drama s-a derulat, in doar cateva minute, sub ochii ingroziti ai calatorilor aflati, marti, pe peronul statiei de metrou Pacii, din sectorul 6 al Capitalei. Un tanar a fost lovit de metrou, iar ranile foarte grave provocate de garnitura i-au cauzat moartea.

Conform primelor informatii, victima ar fi avut doar 19 ani. Din motive neelucidate deocamdata, a ajuns in fata trenului de metrou, care intra, in aceasta dimineata, in statia aflata in zona Bulevardului Iuliu Maniu, din cartierul Militari, iar mecanicul nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia.

Rotile vagonului i-au taiat baiatului ambele picioare si i-au provocat multiple leziuni. In ciuda faptului ca in ajutorul lui au fost chemati, de urgenta, medicii de la Ambulanta, specialistii nu au putut sa il salveze, ranile sale fiind foarte grave. L-au gasit in stare de inconstienta si, in ciuda faptului ca s-au straduit sa il mentina in viata, eforturile lor au fost zadarnice.

Cazul se afla in atentia politistilor, care au deschis o ancheta. Se ia in calcul varianta ca baiatul a incercat sa isi ia viata, aruncandu-se in fata metroului. Cauzele targediei vor fi, insa, aflate in cursul investigatiei.

sursa foto: metrorex.ro

author avatar
Cristina Stefan
1.001 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger