AcasăNewsUn tanar a cazut de la etaj, in Iasi. Ce spun martorii!

Un tanar a cazut de la etaj, in Iasi. Ce spun martorii!

Linistea noptii de sambata spre duminica a fost tulburata de un zgomot asurzitor, urmat de sirene de ambulanta. Un tanar a avut nevoie urgenta de ajutor, dupa ce a cazut in gol de la mare inaltime.

Barbatul locuieste in cartierul Tatarasi, din Iasi. In urma cu doar cateva ore, din motive necunoscute inca, a ajuns sa pice in gol, de la nivelul etajului patru al unui bloc.

Primele indicii duc, potrivit Ziarul de Iasi, catre ipoteza unei tentative de sinucidere, pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Si asta pentru ca, se pare ca, inainte de a cadea de la ferestra, tanarul ar fi fost zarit de o vecina, care ar fi incercat in zadar sa il convinga sa intre in casa, la adapost. Din nefericire, in scurt timp, barbatul a cazut de la etaj, ajungand in stare grava la spital.

In timp ce medicii ii acorda ingrijiri si ii supravegheaza permanent evolutia, politistii au demarat o ancheta. Urmeaza ca, odata ce vorbesc atat cu martorii, cat si cu apropiatii victimei, sa stabileasca daca a fost vorba de un accident nedorit sau daca nu cumva tanarul ar fi vrut sa-si faca rau.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger