AcasăNewsUn tanar a cazut cu masina in mijlocul raului Dambovita - VIDEO

Un tanar a cazut cu masina in mijlocul raului Dambovita – VIDEO

(foto: captura video)

Un sofer care avea carnet de doar trei luni a cazut cu masina in Dambovita, luni dupa-amiaza. Din fericire, tanarul nu a fost ranit si a reusit sa iasa singur din masina.

(foto: captura video)

Spaima pentru bucurestenii aflati luni dupa-amiaza in zona Splaiul Independentei-  magazinul Unirea. O masina la volanul careia se afla un tanar in varsta de 20 de ani a lovit parapetul de pe margine si a ajuns in mijlocul Dambovitei. Soferul a reusit sa iasa din masina si nu a avut nevoie de ajutor medical pentru ca, din fericire pentru el, nu a fost ranit in urma accidentului.

Din primele informatii, tanarul ar fi ajuns cu automobilul in dambovita pentru ca a condus cu viteza. „Tanarul conducea un autoturism Ford Fiesta pe Splaiul Independenţei spre magazinul Unirea si, la un moment dat, din cauza neadaptarii vitezei de mers, a lovit parapetul de protectie si a cazut cu masina in raul Dambovita”, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Politiei Capitalei, Andrei Codau, la B1tv.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero, semna ca tanarul nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger