AcasăNewsUn student, gasit mort in camera de camin

Un student, gasit mort in camera de camin

Un student in anul I la Master a fost gasit mort in camin de catre colegii sai de camera. Se pare ca studentul avea niste probleme medicale, lucru confirmat si de parintii acestuia.

Tanarul era student la Master in anul I la Facultatea de Arhitectura Navala. Colegii sai de camera l-au gasit fara suflare sambata dimineata in camera sa de camin. Tot tinerii care l-au gasit pe baiat au sunat si la ambulanta, dupa ce au constatat ca nu avea semne vitale. La scurt timp, la fata locului a ajuns un echipaj al Ambulantei, dar eforturile medicilor au fost in zadar , asa ca nu le-a mai ramas altceva decat sa constate decesul. Tanarul a fost declarat mort in ciuda repetatelor manevre de resuscitare.

„Era un student venit din Braila sa studieze la Galati. Il stiam ca un tanar foarte linistit care nu a baut si nu a fumat. Nu ne-am asteptat la asa ceva”, a declarat Bogdan Rodeanu, directorul Directiei Camine Cantine, potrivit viata-libera.ro.

Se pare ca tanarul student avea ceva probleme medicale, dupa cum au confirmat si parintii acestuia. Trupul neinsufletit al baiatului a fost transportat la Serviciul de medicina legala pentru a fi efectuata necropsia si pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la moartea lui.

author avatar
Andra Nesu
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger