AcasăNewsUn student de la Teologie, EXMATRICULAT pentru ca nu a facut SEX...

Un student de la Teologie, EXMATRICULAT pentru ca nu a facut SEX cu staretul unei manastiri!

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxa Romana! Un student la Facultatea de Teologie din Alba Iulia ii aduce acuzatii grave staretului unei manastiri.

Cristian Calin sustine ca a fost exmatriculat pentru ca a refuzat sa intretina relatii sexuale cu un preot. Tanarul a povestit ca a primit un telefon de la secretariatul institutiei de invatamant unde studia si i s-a comunicat ca a fost dat afara, dupa ce PS Ioachim Bacauanul i-a ridicat binecuvantarea arhiereasca.

„Am fost student al Facultătii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia pana acum cateva zile. Mi s-a explicat ca asa a hotarat Prea Sfintitul. Eu imi explic decizia ca fiind legata de o intamplare din timpul vacantei de Pasti, cand am sunat-o pe maica Tatiana de la Manstirea Palincea, Bacau, rugand-o sa ma primeasca drept muncitor timp de doua saptamani pentru a castiga un ban. Am fost trimis la Manastirea Calapodeni, de la Podul Turcului. Dupa ce am ajuns acolo, mi s-au facut tot felul de propuneri de ordin sexual. Am mers la facultate si m-am prezentat la duhovnicul Florin Parasca, care mi-a atras atentia in timpul sfintei taine a spovedaniei sa fiu atent la ceea ce se intampla in randul monahilor. Mi-ar placea sa cred ca nu in toate manastirile noastre se intampla la fel. Sper ca sunt un caz izolat“, a spus tanarul pentru MonitorulNeamt.ro.

Pe de alta parte, reprezentantii Arhiepiscopiei Romanului au cu totul si cu totul o alta varianta. Purtatorul de cuvant al acestei institutii spune ca tanarul a fost exmatriculat din cauza comportamentului deplorabil pe care il avea – ”inadecvat pentru un fiu al Bisericii”, arata sursa citata anterior.

 

author avatar
Anca Murgoci
698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger