AcasăNewsUn student a murit in circumstante suspecte, in Timisoara

Un student a murit in circumstante suspecte, in Timisoara

(foto: adevarul.ro)

Un tanar de 22 de ani a fost gasit mort miercuri dimineata langa un hotel din Timisoara.

(foto: adevarul.ro)

Studentul la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica s-a cazat la etajul sase al unui hotel, marti seara. Potrivit site-ului opiniatimisoarei.ro, a doua zi dimineata, agentii de paza i-au gasit trupul neinsufletit langa cladire. Deocamdata nu se stie daca este vorba despre o sinucidere, un accident, sau pur si simplu i s-a facut rau.

Anchetatorii sositi la fata locului sustin ca varianta sinuciderii nu prea poate fi luata in considerare pentru ca la geamul camerei sale se afla o reclama uriasa. In camera nu a fost gasit niciun bilet de adio care sa explice cele intamplate.

„Tanarul de 22 de ani este student, locuieste la Timisoara, dar din motive necunoscute noua, s-a cazat la acest hotel din municipiu, la etajul sase. Trupul sau a fost gasit astazi neinsufletit, langa hotel. Nu a fost gasit niciun bilet de adio nici asupra sa, nici in camera in care se cazase, iar lucrurile sale erau toate acolo. Este greu de crezut ca s-ar fi aruncat, in gol, de la fereastra camerei in care se cazase, deoarece acolo este o reclama”, a declarat Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis.

Trupul tanarului a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei, cea care va dezvalui cauza mortii.

author avatar
Andra Nesu
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger