AcasăNewsUn student a cazut de la noua metri in gol

Un student a cazut de la noua metri in gol

Incident socant petrecut, luni seara, intr-un campus universitar din Cluj.

Un tanar de 22 de ani a cazut in gol de la noua metri inaltime. Tanarul se afla intr-un balcon al campusului universitar Hasdeu in momentul in care a cazut peste balustrada.

Norocul sau a fost ca s-a lovit de un brad si a scapat astfel cu viata. Conform romaniatv.net, fortele de ordine au fost alertate rapid, iar mai multe ambulante si-au facut aparitia la fata locului.

Baiatul a fost transportat de urgenta la spital si se afla in stare stabila, prezentand mai multe contuzii la cap si in zona abdominala.

Politistii au intrat pe fir si au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile exacte in care tanarul a cazut. Sunt luate in calcul trei variante, inclusiv posibilitatea ca tanarul sa fi fost aruncat de la etaj sau impins peste balustrada.

Nu este exclusa nici posibilitatea ca totul sa fi fost doar un act de teribilism, mai ales in conditiile in care baiatul consumase bauturi alcoolice.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger