AcasăNewsUn sportiv de la Steaua a ucis un tanar de 32 de...

Un sportiv de la Steaua a ucis un tanar de 32 de ani. Criminalul era suparat ca a picat BAC-ul!

Un tanar de 18 ani, sportiv al Clubului Steaua Bucuresti, va petrece ani intregi in spatele gratiilor, dupa ce a comis, weekendul trecut, o crima oribila.

Suparat nevoie mare ca a picat examenul de Bacalaureat, tanarul s-a retras cu mai multi prieteni in comuna harghiteana Ocna de Sus.

Intr-o seara, dupa ce s-a petrecut cu apropiatii intr-un bar din localitate, tanarul s-a luat la harta cu un barbat de 32 de ani. Aflat sub influenta bauturilor alcoolice si iritat de muzica ce se auzea din masina victimei, criminalul a inceput sa-l loveasca pe barbat cu pumnii si cu picioarele.

Ulterior, criminalul, legitimat la sectia de taekwondo a Clubului Sportiv Steaua Bucuresti, si-a fugarit victima pana in dreptul unei masini. I-a dat acestuia cu o sticla in cap si l-a injunghiat mortal. Conform Romania TV, intregul incident a fost surprins de camerele video aflate in apropiere.

Criminalul va petrece ani intregi dupa gratii. Apropiatii acestuia sustin ca tanarul devenise extrem de agresiv din cauza faptului ca a picat examenul de Bacalaureat si a amenintat in mai multe randuri ca va ucide pe cineva.

author avatar
Cristi Ionita
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger