AcasăNewsUn sportiv de la clubul Dinamo, gasit mort intr-o camera de hotel!

Un sportiv de la clubul Dinamo, gasit mort intr-o camera de hotel!

Un tanar in varsta de 29 de ani, luptator de K1, inscris la clubul Dinamo, a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Cei care au descoperit cadavrul au fost chiar angajatii hotelului, alarmati de faptul ca acesta nu a mai fost vazut si nici nu a venit sa predea camera.

Tanarul a sosit de la Bucuresti, vineri dimineata, si s-a cazat la un hotel de doua stele din Drobeta-Turnu Severin, scrie romaniatv.net. Luptatorul era insotit de iubita sa, o handbalista din Severin. Dupa ce au preluat camera, cei doi le-au cerut angajatilor permisiunea de a se antrena pe terenul de tenis.

La scurt timp, noteaza sursa citata, un angajat al hotelului l-a auzit pe tanar vorbind la telefon, extrem de agitat. Dupa ce a vorbit la telefon, sportivul s-a retras in camera lui, iar de atunci nu l-a mai vazut nimeni.

Tot de atunci, tanarul nu le-a mai raspuns la telefon nici prietenilor sai, care s-au alarmat. Abia luni dimineata, angajatii hotelului s-au dus in camera sportivului pentru a vedea de ce nu s-a prezentat la receptie, mai ales ca acesta trebuia sa predea camera inca de duminica.

Tanarul a fost gasit mort pe pat. La fata locului au sosit medicii, care au constatat decesul. In acest caz, politia a deschis o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari a decedat luptatorul.

Foto: b365.ro

author avatar
Alina Costache
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger