AcasăNewsUn șofer STB s-a filmat în timp ce era plouat în cabina...

Un șofer STB s-a filmat în timp ce era plouat în cabina autobuzului: „Plouă în maşina asta ca…”

sursa foto: Facebook/Societatea de Transport București

Ploaia torențială care s-a abătut, seara trecută, asupra Capitalei a inundat străzi și a dat mari bătăi de cap celor care au avut drum prin oraș, după episodul de vreme rea ce a urmat unei zile cu temperaturi ridicate.

Un șofer al Societăţii de Transport Bucureşti a avut ceva de furcă de pe urma ploii, după ce apa a intrat în cabina autobuzului pe care-l conducea. Omul a filmat cum e plouat în spațiul destinat șoferului mijlocului de transport în comun. Imaginile au fost difuzate miercuri dimineață de Antena 3.

sursa foto: captură video Antena3

Din înregistrare se poate vedea că omul are cămașa udă după ce apa s-a scurs în cabina mijlocului de transport al STB-ului. Șoferul a și comentat în câteva vorbe situația prin care s-a văzut nevoit să treacă, spunând că dacă ar fi știut ce-l așteaptă și-ar fi luat de acasă umbrela, pentru a se proteja de ploaia… din cabină!

Imaginile cu șoferul STB plouat în cabină pot fi văzute AICI

Șofer: „Uitați cum plouă!”

„Uitați cum plouă! Ploaia e de la Dumnezeu. Ia uitaţi! Ploaia e de la Dumnezeu.

Uitaţi-vă şi voi cum se lucrează la STB, ne plouă în cap, uitaţi-vă! Deci m-am udat tot, plouă în maşina asta ca dracu s-o ia!

De ştiam, îmi luam dracului umbrela de acasă, îmi puneam umbrela în cap”, spune șoferul.

Până la momentul de față reprezentanții STB nu au reacționat public față de situația semnalată de către șoferul de autobuz.

Citiți și: Șofer STB filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți chiar la volan – VIDEO

Autobuzele STB te pot omorî pe traseu. O șină de tramvai a străpuns podeaua unei astfel de maşini

author avatar
Andrei Coman
644 afisari

7 COMENTARII

  1. Auzi ma la cioromel, vrea conditii al dreaq, da el nu spune cum sunt devalizate si vandalizate de comfratii lui. Sa zica mercy ca neam de neamul lui nu a platit nici o taxa si ca autobuzul ala este din taxele romanilor si leafa lui ca nici bilet nu cumpara confratii lui. Sa plece in pastele ma-sii in India!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger