AcasăNewsUn șofer s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de polițiști,...

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de polițiști, în Argeș. Ce s-a aflat despre tânărul de 19 ani

sursa foto: realitatea.net

Un tânăr de 19 ani a dat să fugă de polițiști, cu mașina, dar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat. Șoferul nu era singur în mașină. Verificările făcute de către oamenii legii au scos la iveală posibilul motiv pentru care acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor: avea permisul suspendat.

Un şofer în vârstă de 19 ani cu permisul de conducere suspendat a fugit de poliţiştii care i-au făcut semn să oprească, joi seara, în oraşul Ştefăneşti, a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a răsturnat, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

Cum a început urmărirea ca-n filme? Agenţii rutieri aflaţi în misiune i-au făcut semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Doar că acesta şi-a continuat deplasarea. Ca atare, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit

La un moment dat, însă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a lovit un parapet metalic de protecție de pe un drum și s-a răsturnat.

„Pentru a-şi asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecţie al drumului şi s-a răsturnat pe un teren, în afara părţii carosabile. În urma evenimentului, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit şi transportat la spital”, se menționează într-un comunicat al IPJ Argeş.

După ce a fost imobilizat de poliţişti, șoferul de 19 ani a fost dus la audieri. În urma verificărilor, s-a constatat că el figurează cu dreptul de a conduce suspendat, potrivit aceleiași surse.

Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative.
În cazul de față, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

author avatar
Andrei Coman
289 afisari

2 COMENTARII

  1. „Un tânăr de 19 ani a dat să fugă, cu mașina de polițiști, …”
    Domnu Coman mai treci bre pe la scoala si mai invata putina gramatica, se pare ca ai nevoie.

  2. Iar acest accident, din fericire fără morți, ar trebui să intre la accidente din vina polițiștilor.
    Dacă împărțirea accidentelor s-ar face cinstit, oare cum ar arăta clasamentul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger