AcasăNewsUn şofer din Bucureşti a PLONJAT cu maşina direct în groapa în...

Un şofer din Bucureşti a PLONJAT cu maşina direct în groapa în care se făceau reparaţii la ţevi

Un şofer din Bucureşti a PLONJAT cu maşina direct în groapa în care se făceau reparaţii la ţevi

Şantierele deschise de muncitori pentru a reparata infrastructura termoenergetică a Bucureştiului reprezintă adevărate capcane pentru şoferi. Tot mai multe maşini ajung în aceste cratere din mijlocul bulevardelor.

Aşa s-a întâmplat şi vineri seară, când un şofer a căzut cu tot cu maşină într-o groapă, pe o şosea din cartierul Pantelimon din Bucureşti.

Groapa era semnalizată

În zonă se fac reparaţii pe prima bandă de circulaţie, iar groapa era semnalizată cu indicatoare rutiere. Martorii spun că şoferul ar fi participat la o întrecere.

Pe imagini se vede cum maşina era căzută pe plafon, cu roţile în sus, iar şoferul era blocat în interior. În urma unei întreceri, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în groapa săpată pe Şoseaua Pantelimon pentru lucrări de reparaţii la conductele de apă caldă.

Şoferul circula cu viteză

Martorii spun că șoferul circula cu viteză și făcea slalom printre mașini. Iar cursa s-a încheiat chiar în această groapă adancă de aproximativ 3 metri.

Perimetrul în care se făceau lucrări la sistemul de termoficare era semnalizat, însă oamenii spun că în zonă se fac des întreceri, aşa că n-ar fi prima dată când se întâmplă un accident. Șoferul se afla singur în mașină în momentul accidentului.

Ulterior, maşina a fost ridicată cu o macara din groapă. Şoferul s-a ales doar cu o sperietură zdravănă, neffind rănit.

author avatar
Andrei Ștefan
345 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger