AcasăNewsUn șofer din Bacău a DISTRSUS fiola: pus să sufle în ea,...

Un șofer din Bacău a DISTRSUS fiola: pus să sufle în ea, poliţistul a rămas ŞOCAT când a văzut rezultatul!

politia urmarireUn șofer din Bacău a DISTRSUS fiola: pus să sufle în ea, poliţistul a rămas ŞOCAT când a văzut rezultatul!

Poliţiştii rutieri din judeţul Bacău au dat peste un şofer „afumat” bine-bine. Chiar „perpelit”. Conducătorul de 31 de ani era la volanul unui autoturism, deşi avea o concentraţie de peste 3 la mie alcool pur în aerul respirat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Agenţii l-au dus la spital

Bărbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe„, transmite, luni, Poliţia judeţeană Bacău.

Şi în Bucureşti e haos

În cadrul unei acţiuni derulate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Bucureşti, au fost aplicate 117 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare de aproximativ de 85.000 lei şi au fost reţinute 35 permise de conducere:

  • 25 pentru depăşirea vitezei cu peste 50km/h;
  • 8 pentru depăşirea vitezei cu peste 70 km/h;
  • 1 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului; 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului (infracţiune).

Conform datelor statistice, în primele luni ale anului, în Bucureşti s-au înregistrat 316 accidente rutiere grave în urma cărora 27 de persoane au decedat, 295 au fost rănite grav şi 45 rănite uşor.

author avatar
Andrei Ștefan
696 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce tot ii dati cu fiola??? Fiola nu mai este de prin 1994. Alcooltest se numeste acum „fiola”.

  2. Da este un aparat electronic il stim toti…..dar 3la mie este de 3ori mai mult decat maximum de1 la mie(coma alcoolica)…incredibil nu am alt cuvant la indemana

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger