AcasăNewsUn șofer de autobuz i-a blocat pe călători ca să bată un...

Un șofer de autobuz i-a blocat pe călători ca să bată un livrator de mâncare. Reacția STB – VIDEO

STBUn șofer de autobuz i-a blocat pe călători ca să bată un livrator de mâncare. Reacția STB - VIDEO

Incident violent în Capitală, în zona Mihai Bravu! Șoferul unui autobuz STB a lăsat călătorii blocați în mijlocul de transport ca să ia la bătaie un curier aflat pe bicicletă.

Întregul incident a fost filmat în Sectorul 2 din București. Călătorii de pe linia 335 au rămas blocați minute întregi, marți după-amiaza, în autobuzul STB aflat în stație, și au privit cum șoferul lovește cu bestialitate livratorul de mâncare.

„De ce dai, mă, în el și nu ne-ai deschis și ușile! Șoferule, lasă-l în pace!”, urlă două femei blocate în autobuz.

Curierul a depus plângere la poliție

Victima șoferului s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Bărbatul agresat a povestit că a fost lovit cu picioarele, după ce i-a atras atenție șoferului de STB că aproape l-a lovit în trafic, pe Șoseaua Mihai Bravu.

„Că am rămas cu ghidonul în mână e nimic. Mi-a dat una în meclă. M-a lovit cu picioarele în coaste. A durat vreo 10 minute”, a povestit livratorul din București, în urma incidentului.

STB a început o anchetă internă

STB a reacționat după ce un șofer de autobuz a blocat călătorii în mașină, iar apoi a luat la bătaie un biciclist care livra mâncare.

„Referitor la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care este prezentată o altercație dintre un conducător de autobuz și un biciclist, precizăm următoarele: Ne-am autosesizat, imediat ce am luat la cunoștință de această situație, cazul fiind în cercetare. Societatea de Transport Bucureşti nu agreează un astfel comportament și precizăm că vom lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern STB SA.”, a transmins Societatea de Transport Bucureşti.

author avatar
Andreea Vlad
449 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger