AcasăNewsUn şofer de 83 de ani, PRĂPĂD în Argeş: a OMORÂT doi...

Un şofer de 83 de ani, PRĂPĂD în Argeş: a OMORÂT doi pieteni, după ce lovise şi un biciclist şi fugise!

accidentAccident mortal în Capitală. Femeie lovită pe trecerea de pietoni din zona stației de metrou Laminorului / În aceeași zonă a murit și o fetiță, în urmă cu un an

Un şofer de 83 de ani din judeţul Argeş a acroşat un biciclist şi a fugit la locul accidentului, ulterior lovind doi pietoni. Unul a murit la faţa locului, iar cel de-al doilea la spital.

Un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea prin Curtea de Argeș, la efectuarea virajului la stânga de pe strada 1 Decembrie 1918 către strada Eroilor, a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat de 32 de ani, din același municipiu, care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor.

A fugit de la locul accidentului

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. La scurt timp, același conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeştii de Argeş, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă, decedând la spital”, au mai precizat poliţiştii.

Surpriză: NU consumase alcool

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, au anunţat poliţiştii.

author avatar
Andrei Ștefan