AcasăNewsUn şofer de 83 de ani, PRĂPĂD în Argeş: a OMORÂT doi...

Un şofer de 83 de ani, PRĂPĂD în Argeş: a OMORÂT doi pieteni, după ce lovise şi un biciclist şi fugise!

accidentAccident mortal în Capitală. Femeie lovită pe trecerea de pietoni din zona stației de metrou Laminorului / În aceeași zonă a murit și o fetiță, în urmă cu un an

Un şofer de 83 de ani din judeţul Argeş a acroşat un biciclist şi a fugit la locul accidentului, ulterior lovind doi pietoni. Unul a murit la faţa locului, iar cel de-al doilea la spital.

Un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea prin Curtea de Argeș, la efectuarea virajului la stânga de pe strada 1 Decembrie 1918 către strada Eroilor, a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat de 32 de ani, din același municipiu, care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor.

A fugit de la locul accidentului

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. La scurt timp, același conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeştii de Argeş, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă, decedând la spital”, au mai precizat poliţiştii.

Surpriză: NU consumase alcool

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, au anunţat poliţiştii.

author avatar
Andrei Ștefan
615 afisari

6 COMENTARII

  1. Eu am 73 de ani dar sunt un sofer bun. Inteleg responsabilitatea cand ma urc in Aro-ul 244D intrucat sunt constient ca in spate pe bancute sunt arestatii care trebuie sa ajunga in arest si de acolo in inchisoare. Este fosta autospeciala de Militie. Asta chiar daca in spate nu se afla nimeni.

    • Si pana la 40 de ani sa nu ai voie sa conduci masini ca esti prea tembel si iresponsabil.
      Sa poti conduce masini intre varsta 40 de ani si 60 de ani.

  2. asta e
    v-ati ras cun criminalul Huidu!

    (singura pedeapsa echitabila:
    -incendierea vinovatului LA LOCUL FAPTEI!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger