AcasăNewsUn şofer BEAT a transportat elevi cu microbuzul, în Dolj. Ce au...

Un şofer BEAT a transportat elevi cu microbuzul, în Dolj. Ce au mai descoperit poliţiştii

Imaginile filmate în trafic, cu camere de bord, NU vor fi bază pentru amenzile date șoferilorUn şofer BEAT a transportat elevi cu microbuzul, în Dolj. Ce au mai descoperit poliţiştii

Inconştienţă la volan! Potrivit IPJ Dolj, un şofer aflat la volanul unui microbuz școlar circula pe DN55, în comuna Malu Mare, în stare de ebrietate.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, aparatul arătând o concentrație de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alt şofer, beat-mangă, ducea oamenii la muncă

Tot luni dimineață, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Frații Golești, din Craiova, un microbuz transport persoane condus de un bărbat de 54 de ani, din Craiova.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost sancţionți conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei fiecare iar ca măsură complementară le-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 90 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

author avatar
Andrei Ștefan
118 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu știu de ce nu se cunoaște faptul ca un șofer profesionist mai bine conduce decât sa mearga pe jos! Când conduce nu are probleme, când merge pe jos ,, se clatină,,, deduceti voi restul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger