AcasăNewsUn șofer a mărit viteza, văzând polițiștii. Ce au găsit oamenii legii...

Un șofer a mărit viteza, văzând polițiștii. Ce au găsit oamenii legii din Capitală când mașina tinerilor a oprit

Sursa foto: Captură video/ Poliția Capitalei

Doi tineri au intrat în vizorul oamenilor legii, după un gest care a părut să-l „trădeze” pe șoferul unui autoturism. Conducătorul auto a băgat viteză la vederea polițiștilor, iar când mașina a oprit, oamenii legii au înțeles și de ce ar fi vrut bărbatul să nu fie tras pe dreapta. Atât el, cât și celălalt tânăr aflat în autoturism.

Tânărul șofer din Capitală a atras recent atenția unui echipaj de poliție, în momentul în care a apăsat mai tare pedala de accelerație, în trafic, văzându-i pe oamenii legii. După ce polițiștii au făcut verificări, s-au aflat și motivele pentru care cei doi n-ar fi vrut să fie controlați de către oamenii în uniformă.

Autoturismul se deplasa pe o stradă din sectorul 2

Totul s-a întâmplat recent, pe raza sectorului 2 al Capitalei. Din câte a anunțat Poliția, șoferul mașinii are 33 de ani, iar pasagerul 26 de ani. „La data de 10 august 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 9 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, asupra căruia au fost găsite mai multe substanțe interzise de lege.

La data menționată, în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat în trafic un autoturism ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2, condus de un șofer care, la vederea polițiștilor, a mărit brusc viteza de deplasare.

Astfel, s-a procedat la oprirea regulamentară a mașinii, iar în urma verificărilor efectuate, au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 26 și respectiv 33 de ani, cel din urmă fiind șoferul”, a precizat, vineri, Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Cei doi tineri, „trădați” de comportamentul agitat/Plicuri cu conținut suspect

Sursa foto: Captură video/ Poliția Capitalei

Oamenilor legii le-a atras atenția faptul că ambii tineri păreau a fi agitați la vederea polițiștilor. Ca urmare, au trecut la verificări. Așa, anunță Poliția, s-au găsit în rucsacul tânărului de 26 de ani mai multe plicuri – de diferite mărimi – care ar fi conținut substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Totodată, în bagaj s-au găsit și mai multe sume de bani, de proveniență nejustificată.

Intrucât cei doi manifestau un comportament agitat, a fost efectuat un control corporal asupra lor, al autoturismului și al bagajului pe care îl avea tânărul de 26 de ani.

In urma controlului efectuat, în interiorul rucsacului acestuia au fost găsite 18 plicuri tip zip, de diferite dimensiuni și culori, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

De asemenea, bagajul mai conținea și o altă substanță, susceptibilă a fi substanță interzisă de lege, precum și mai multe sume, în lei și valută, a căror proveniență nu a putut fi justificată”, conform Poliției Capitalei.

Cercetările în cazul de față vor fi făcute de către cei de la BCCO București. „Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, cazul fiind preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București” – a mai anunțat Poliția.

author avatar
Andrei Coman
835 afisari

2 COMENTARII

  1. „la sediul subunității”

    -unitatea e data de totalitatea(!)
    subunităților,
    asta spunea Fidel Castro in 1959….

  2. Au avut noroc ca s-a intamplat in timpurile astea. Daca era pe timpul comunistilor isi luau aia o bataie buna si ajungeau in puscarie ptr 10 ani. Eu bateam jcate 2-3 d-astia numai ptr ca purtau plete iar dupa aia-i tundeam zero cu foarfeca. Daca aveau pantaloni stramti atunci ii taiam si p-aia.
    Cand legitimam d-astia le dadeam din prima un pumn intre ochi de cadeau in fund ca vitelul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger