AcasăNewsUn simplu “LIKE” pe Facebook s-a terminat cu o plangere penala!

Un simplu “LIKE” pe Facebook s-a terminat cu o plangere penala!

Poate parea de domeniul fantasticului, dar iata ca s-a intamplat intr-un oras din Romania. Dupa ce a dat “like” pe Facebook, un fost politist din Vulcan a primit un telefon de amenintare. Ce-a urmat depaseste orice imaginatie!

Radu Voina sustine ca a fost amenintat de catre presedintele Clubului Sportiv Vulcan, Ion Pantilimon. Motivul? Fostul politist a dat “like” la un articol legat de starea de incompatibilitate a lui Pantilimon. Totul s-a lasat cu o plangere penala facuta de Radu Voina la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani.

“Pantalimon Nelutu mi-a spus ca stie ca eu i-am facut sesizare la Agentia Nationala de Integritate, dar nu intelege de ce am dat Like pe pagina de Facebook a cotidianului Gazeta de Dimineata si de ce ma bucur de raul altuia. Dupa care a inceput sa imi adreseze injurii si amenintari ca de acum inainte am sa vad eu cine este el, ca nu voi mai fi in siguranta nici eu, dar nici familia mea”, se arata in plangerea penala depusa de fostul politist, scrie Gazeta de Dimineata.

Presedintele Clubului Sportiv Vulcan spune ca nu a fost vorba de nicio amenintare, acesta fiind deranjat doar de faptul ca “prietenul” de pe Facebook se bucura de raul lui.

Ion Pantilimon este anchetat de Agentia Natioanala pentru Integritate cu privirea la starea sa de incompatibilitate, arata sursa citata anterior.

author avatar
Anca Murgoci
576 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger