AcasăNewsUn sef din politie s-a impuscat mortal

Un sef din politie s-a impuscat mortal

Dorinel Plesa, seful postului de politie din comuna Draganesti de Vede (Teleorman), a decis sa-si puna capat zilelor, joi seara.

Dorinel Plesa avea 52 de ani si era considerat un politist exemplar, activand in cadrul Ministerului Afacerilor Interne inca din 1983.

Totusi, din cauza unor probleme financiare, seful postului de politie din comuna Draganesti de Vede a decis sa-si puna capat zilelor, asa ca s-a impuscat in cap cu arma din dotare.

Imediat s-a demarat o ancheta, iar la fata locului si-au facut aparitia mai multi procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman, insa sinuciderea pare evidenta, in conditiile in care politistul a lasat in urma si un bilet de adio.

Apropiatii lui Dorinel Plesa sustin ca barbatul era abatut de aproximativ o luna, fiind nemultumit de salariul pe care il considera prea mic. Barbatul isi cumparase o casa in comuna si o reabilitase gratie unor imprumuturi facute la banca, dar in cele din urma nu a mai facut fata ratelor si a decis sa-si puna capat zilelor.

In biletul de adio barbatul i-a cerut iertare sotiei sale.

author avatar
Cristi Ionita
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger