AcasăNewsUn Romeo cu cascheta isi impusca parintii ce se opuneau dragostei sale...

Un Romeo cu cascheta isi impusca parintii ce se opuneau dragostei sale si se sinucide

Masina in care Venter s-a sinucis in fata iubitei sale

Oradea a fost miercuri noaptea teatrul unei tragedii shakespeariene cu tente psiho-cazone. Un politist isi impusca mortal parintii care nu erau de acord cu dragostea sa pentru o femeie maritata, dupa care se sinucide cu arma din dotare.

Masina in care Venter s-a sinucis in fata iubitei sale

Politistul din Oradea care si-a impuscat mortal parintii, miercuri noaptea, dupa care a incercat sa se sinucida, fiind internat in coma la Spitalul Judetean din Oradea, nu are nici o sansa de supravietuire, fiind in moarte cerebrala, potrivit medicilor. Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Oradea, dr. Carmen Pantis, a declarat, joi, corespondentului Mediafax ca politistul este in moarte cerebrala si ca „nu mai are nicio sansa de supravietuire”. Pe de alta parte, in noaptea de miercuri spre joi la Parchetul Tribunalului Bihor au fost audiate mai multe persoane, intre care iubita politistului si sotul acesteia.

Interiorul masinii in care politistul Venter s-a impuscat. Foto: bihon.ro

In cursul zilei de joi, la Oradea urmeaza sa ajunga o echipa a Corpului de control al Politiei Române, pentru a stabili cum a justificat politistul Gabriel Venter ridicarea de la Politia municipala a armei cu care si-a impuscat mortal parintii. Conform unor surse judiciare, echipa Corpului de control a IGPR va face verificari si in privinta modului in care politistul a parasit serviciul cu arma din dotare.

Sangele lui Venter s-a scurs in afara masinii. Foto: bihon.ro

Potrivit surselor citate, politistul a iesit din serviciu miercuri la ora 16.00, când ar fi trebuit sa predea arma la camera de armament a Politiei municipiului Oradea. Miercuri noaptea, politistul Gabriel Venter si-a impuscat mortal parintii, dupa care si-a tras un glont in cap, el fiind dus la spital in coma profunda.

Prim-procurorul Parchetului de pe lânga Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, a declarat ca tragicele evenimente au inceput miercuri, in jurul orei 21.30, când Venter a mers cu masina personala la locul de munca al tatalui sau, care lucra pe strada Rampei, in zona Triajului CFR, ca agent de paza. Politistul l-a impuscat in zona abdominala, martorii relatând ca s-au auzit doua focuri de arma.

Ulterior, politistul a mers la locuinta mamei sale, pe care a impuscat-o, dupa care s-a impuscat in cap, in interiorul autoturismului, in masina fiind gasit pistolul agentului.

O colega de-a tatalui politistului, Raveica Cioanca, martor la incident, a declarat ca, inainte sa fie impuscat de catre fiul sau, barbatul se intâlnise cu sotia sa. Martora a mai povestit ca a auzit doua focuri de arma, dupa care a vazut masina politistului demarând in tromba in jurul orei 21.40.

Potrivit anchetatorilor, politistul s-a dus apoi la locuinta mamei sale si a impuscat-o, dupa care a plecat la locuinta unde sta iubita sa, o femeie casatorita, care are un copil. Ajuns aici, politistul si-a sunat iubita, aceasta a coborât, cei doi au avut o discutie, dupa care politistul s-a urcat in masina personala si s-a impuscat in cap in fata femeii, afirma anchetatorii.

Lumea s-a strans ca la urs la locul tragediei. Foto: bihon.ro

Alina Dinu, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, a declarat ca politistul Gabriel Venter, in vârsta de 33 de ani, era incadrat direct la Politia de Frontiera Bihor in 2001, dupa care in 2009 a fost transferat la Politia municipiului Oradea, unde si-a desfasurat activitatea ca agent de siguranta publica pâna in urma cu o luna, când s-a transferat la Politia de proximitate.

Potrivit sursei citate, din primele date a reiesit ca ar fi vorba despre o drama sentimentala, fiind primul caz de acest gen din judetul Bihor, politistul având o relatie cu o femeie casatorita, care nu era aprobata de catre familia sa.

Dinu a mai spus ca la toate testarile psihologice politistul Venter a fost declarat apt si, totodata, de-a lungul activitatii sale, el a primit numai calificative de „bine” si „foarte bine”.

 

author avatar
A.P. Redactor
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger