AcasăNewsUn roman si-a cumparat o vacanta cat un apartament in Bucuresti ...

Un roman si-a cumparat o vacanta cat un apartament in Bucuresti

Romanii nu se uita la bani cand vine vorba de aventura

Un concediu reusit merita toti banii. Cel putin asa considera romanii cu dare de mana, care aleg sa-si petreaca vacanta in destinatii spectaculoase.

Romanii nu se uita la bani cand vine vorba de aventura

In topul realizat de operatorii din turism, cea mai costisitoare vacanta, 61.000 de euro (cat un apartament de doua camere in Capitala), a fost achizitionata de o familie de cinci persoane care va petrece 3 saptamani in Sardinia si Franta. Un alt roman potent financiar si amator de senzatii tari a optat pentru un safari in Kenya, scotand din buzunar 38.000 de euro pentru 22 de zile. In aceasta perioada va face excursii in Rwanda, Kenya, Tanzania si va vedea plaja din Zanzibar. Potrivit reprezentantiilor agentiilor de turism, anul acesta numarul celor care au dat relaxarea pe aventura a sporit.

“Compararand 2011 cu 2010, cand 70% dintre solicitari erau pentru vacante de relaxare la plaja, anul acesta, mai mult de 60% dintre solicitari sunt pentru circuite si pachete de vacanta mai complexe”, declara operatorii din turism. Totodata, acestia au precizat ca printre cele mai costisitoare pachete cumparate de romani se numara un circuit privat de 25 de zile in Malaezia si Thailanda pentru o familie cu 4 membri. In acest caz, pretul a fost de 29.000 de euro pentru intreaga familie. Un alt roman a achitat 32.000 de euro pentru o vacanta de 20 de zile in Australia, in timp ce o alta familie a optat pentru un sejur ide 23.000 de euro in Marbella.

author avatar
eNational
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger