AcasăNewsUn român de 14 ani a provocat haos în Austria după ce...

Un român de 14 ani a provocat haos în Austria după ce a furat mașina unui polițist: Cinci răniți și trei vehicule distruse

austriaUn român de 14 ani a provocat haos în Austria după ce a furat mașina unui polițist: Cinci răniți și trei vehicule distruse

Un adolescent român, în vârstă de 14 ani, a fost arestat în Austria, după ce a furat o mașină și a provocat un adevărat haos.

Cinci persoane rănite, trei mașini distruse, un polițist atacat, o mașină furată, 22 de patrule de poliție intervenite, un tânăr de 14 ani în închisoare: acesta este rezumatul „aventurii” unui român, miercuri, în Austria.

Un adolescent român de 14 ani, cursă nebună cu poliţia austriacă pe urme

Totul a început după ce o patrula de poliție din Traun a observat o mașină care fusese raportată furată și a plecat în urmărirea sa, conform Kurier.au. Mașina era vehiculul personal al unui polițist.

A urmat o cursă nebună cu viteze ce au ajuns la 150 de km/h. În total, cinci persoane au fost rănite, un polițist atacat și trei mașini distruse.

Adolescentul a fost dus la închisoare. Minorul român nu este la prima infracţiune. Acesta mai are la activ infracţiuni privind proprietatea şi stupefiantele.

Băiatul era cunoscut de polițiști, el fiind acuzat de mai multe ori de furt și trafic de droguri, după cum a spus procurorul din Linz.

author avatar
Andreea Vlad
412 afisari

6 COMENTARII

  1. Asta sigur e un tzi-ga-nok de tot rah-a-tul, din specia cio-r-oilor de la Aeroportul International din Giurgiu, sau cam de pe acolo 🙂 E clar ca ne-gr-isorul de import-export din BUkale deja are experienta in tot felul de chestii, cica s-a ocupat si de distribuirea de faina de cea mai buna calitate, numai sa nu vina fratii lui Pablo Escobar dupa el, ca prea face ala valuri prin Osterrreich-ul na-zi-st, o sa il faca sa zboare fara aripi peste Alpi 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger