AcasăNewsUn roman a luat la bataie un functionar in Consulatul Romaniei la...

Un roman a luat la bataie un functionar in Consulatul Romaniei la Barcelona

Un incident violent a avut loc la consulatul Romaniei din Barcelona. Nemultumit de servicii, un roman nervos a luat la bataie un functionar, victima avand nevoie de mai multe zile de internare.

Cetateanul roman, nemultumit ca a trebuit sa astepte ceva timp pentru primirea documentelor, a devenit irascibil si i-a atacat pe functionarii care preluau datele pentru pasapoarte. Desi cei de fata au incercat sa-l calmeze, barbatul l-a lovit cu pumnii in fata si in cap pe unul dintre functionari, acesta fiind transportat la spital, unde a si fost internat.

Incidentul a avut loc joi, insa atat Ministerul de Externe, cat si Consulatul Romaniei la Barcelona au preferat sa pastreze tacerea asupra subiectului, mai ales ca nu este singurul incident de acest gen.

Potrivit digi24.ro, astfel de incidente au mai existat la Consulatul din Barcelona, dar si la ambasada Romaniei de la Madrid, politistii spanioli fiind nevoiti de mai multe ori sa intervina. Insa, mai spune corespondentul Digi24, aceste incidente nu au fost la fel de violente.

Foto: fbnews.ro

author avatar
Alina Costache
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger