AcasăNewsUn român a fost condamnat în Germania. Acuzațiile sunt șocante!

Un român a fost condamnat în Germania. Acuzațiile sunt șocante!

Românul Claudiu S, în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara a fost condamnat de o instanță de judecată din Germania, după ce a fost găsit vinovat că și-a bătut un coleg de muncă.

Magistrații germani au dispus ca tânărul să execute pedeapsa la un penitenciar din România.

Totul a început de la o ceartă cu un coleg de muncă căruia îi datora 20 de euro. Datornicul îi promisese colegului său că-i va da da banii la întoarcerea din România unde fusese în concediu. Pe data de 5 octombrie când au intrat în tură la serviciu a început scandalul. Deși inițial Claudiu S a fost de acord să i se oprească suma de 10 euro din salariu, totuși, când a văzut pe statul de plată poprirea, s-a supărat foarte tare și l-a bătut pe colegul său de muncă.

Românul i-a cerut colegului să-i dea 10 euro spunându-i următoarele: „acum îmi dai banii imediat sau poţi să-ţi cauţi mutra pe bandă”. Ulterior, l-a lovit cu un scaner în mână şi a luat un băţ de lemn aflat pe o stivă de pachete şi l-a ameninţat cu cuvintele: „Dă-mi imediat 10 euro sau eşti terminat”, după care l-a lovit în mâna dreaptă.

În speranţa că acesta s-a liniştit, victima a ieşit din hala de expediţie şi a fumat o ţigară în faţa clădirii. Condamnatul s-a dus după el şi i-a cerut să îi dea ţigări. Când acesta a refuzat, condamnatul l-a lovit instantaneu cu pumnul în nas, pentru a intra în posesia pachetului de ţigări.

Autorităţile germane au emis un mandat european de arestare şi au solicitat predarea condamnatului pentru executarea pedepsei. Chiar dacă instanța de fond l-a condamnat pe român cu suspendare, în martie 2020, s-a dispus revocarea suspendării şi executarea pedepsei de 1 an de închisoare. Pe numele condamnatului i s-a emis un mandat European de arestare.

Hotărârea instanței de judecată

„Având în vedere poziţia procesuală adoptată de către persoana solicitată cu ocazia ascultării sale de către această instanţă la datele din 3.08.2020 şi respectiv 17.08.2020, Curtea apreciază că în cauză sunt incidente dispoziţiilor art.99 alin.2 lit. c) din Legea nr. 302/2004 republicată, potrivit cărora autoritatea judiciară română poate refuza executarea mandatului european de arestare când acesta a fost emis în vederea executării unei pedepse cu închisoarea, dacă persoana solicitată – cetăţean român declară că refuză să execute pedeapsa în statul emitent. Curtea constată că în legislaţia penală română faptele ce au făcut obiectul acuzaţiilor aduse persoanei solicitate se circumscriu infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tâlhărie”, se precizează în hotărârea instanţei de judecată care a dispus executarea condamnării în România.

author avatar
Eli Dan Davidescu
554 afisari

4 COMENTARII

  1. Ei..e socant….Daca si la noi s ar aplica pedepse ca in Germania n ar mai sari nimeni la bataie !

  2. La noi,judecatori,Judecatoare,tampiti tampite,condamna” cu achitare,suspendare,fapta s-a prescris,”astfel ca criminalii,pedofilii,violatorii umbla liberi printre noi.Comit in continuare crime,violuri,dupa care iar sunt mangaiati pe crestet.Exemplu Judecatoarea Daniela Ciubotaru dela Panciu,(dar si alti procurori,judecatori din toata Tara),scrie in Hot.Judecatoreasca,”desi L. prevede o pedeapsa dela 3 la 10 ani,Instanta il condamna pe inculpat,(pedofil recidivist)la 2 ani de inchisoare'”.Ca asa au vrut muschii din creierii ei aplatizati,adaugand la Lege.Anterior,alt specialist in pedofili,judecatorul Catalin Huci tot dela Panciu il condamnase pe acelas infractor la 2 ani cu suspendare,cu obligatia sa execute munca obligatorie la o scoala gimnaziala,tot ca sa fie aproape de copii.Va dati seama ce dihanii de oameni sunt aceste adevarate rebuturi ale justitiei.Exemplele sunt luate din ziarul Libertatea.Iar CSM-ul,Talpa lata,Ministrul justitiei,n’avede,n’aude,nu stie, nu au fost informati,si dupa cum se vede nici nu le pasa.Asta este Romania noooormala Stat de drept Tara lui Duduianu Voda,Seful Romaniei.Dupa cum duduiau pe toate canalele cimpanzeii din presa.

  3. Boul nostru e vinovat ,dar as vrea sa vad cati migratori, vectori de infractionalitate si criminaliate
    sunt condamnati de justitia germana !

  4. De ce sant acuzatiile socante ??? Voi credeti ca-n Germania nu-i condamnat nimeni decat dupa ce preotul isi face treaba ??? Poate nici atunci ??? He, he, gresit total. Tampitul s-o fi crezut in „bantustanele” Romaniei. Gresit. In Germania legea e lege facuta de oameni destepti nu analfabeti functionali. Nu dati in jedecatori, nu ei fac legile, ei doar aplica aberatiile votate de altii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger