AcasăNewsUn regizor cunoscut s-a taiat la mana in curtea Patriarhiei: "dar de...

Un regizor cunoscut s-a taiat la mana in curtea Patriarhiei: „dar de sange si de bani” (VIDEO)

Scene greu de anticipat, deunazi, in curtea Patriarhiei. Protagonist a fost cunoscutul regizor Alexandru Solomon, care a descris intregul moment drept un „act artistic”.

Cineastul a ales o maniera extrema pentru a reactiona fata de vizita la Bucuresti a inaltului prelat rus Kirill. A venit in curtea Catedralei Patriarhale joi, in ziua in care Patriarhul rus a venit in Romania, si la un moment dat a scos un obiect cu care s-a taiat in palma stanga. Apoi a aruncat cu bani, pana sa fi luat la intrebari de jandarmi si sa i se ceara sa se legitimeze.

In cele din urma, Solomon a mers catre o masina a SMURD-ului, insotit de jandarmi. I-a fost pansata mana, prilej cu care cineastul si-a explicat gestul de protest. „Cu ocazia vizitei Patriarhului Kirill al Rusiei, care vine in Romania cu binecuvantarea presedintelui Putin, fost colonel KGB, am vrut sa fac un dar de sange si de bani, in memoria tuturor victimelor represiunii comuniste, fasciste din Romania si din Rusia. Asta-i tot”, a sustinut regizorul.

Scenele au fost filmate si postate pe pagina personala a regizorului.

VA AVERTIZAM: URMEAZA IMAGINI SOCANTE, CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!

sursa foto: captura video Facebook/Alexandru Solomon

465 afisari

4 COMENTARII

  1. „Cunoscutul regizor”, cică. Cam așa, ca Ridley Scott sau Copolla. Ia faceți un sondaj pe stradă, să vedem cîti au auzit de el – în afară de cei din branșă.

  2. Se cunoaste ura onora dintre cei de speta lui pentru crestinism, revolutia anti Logos bimilenara. Nu iarta ce au patit un Rusia pe la sf secolului 19. Au ajuns in Sua si au facut revolutie de nu o mai recunosti azi. Azi acolo e razboiul cultural la maxima turatie.

  3. Pacat ca prostia nu doare. Cine mai este si cunoscutul regizor ? A auzit careva de ipochimen ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger