AcasăNewsUn protestatar de la Universitate catre Viorel Lis: "Esti un hot. Du-te...

Un protestatar de la Universitate catre Viorel Lis: „Esti un hot. Du-te acasa!”

(captura Acces Direct)

Prezent marti in mijlocul protestatarilor din Piata Universiatii, Viorel Lis a fost facut „hot” si gonit din zona de catre unul dintre oamenii aflati in strada. Incidentul are loc la doar cateva zile dupa ce Irinel Columbeanu a fost huiduit si imbrancit de oamenii nemultumiti iesiti in strada in centrul Capitalei.

(captura Acces Direct)

Viorel Lis s-a trezit, marti seara, izgonit din Piata Universitatii. Prezent printre protestatarii de la Universitate, fostul primar al Bucurestiului s-a aflat fata in fata cu un barbat total nemultumit de activitatea sa la Primaria Capitalei. „Esti un hot. Ati furat Romania. Iesi din piata. Du-te acasa, Lis”, a tipat unul dintre protestatari in directia fostului edil al Capitalei.

„E clar ca in piata aici sunt tot felul de probleme. Oamenii sunt suparati”, i-a spus Viorel Lis reporterului „Acces direct”, inainte de a parasi zona.

„Sifonat” de vizita in Piata Universitatii, in timpul protestelor de zilele trecute, a iesit si Irinel Columbeanu, omul de afaceri care si-a anuntat la inceputul anului intentia de a candida la Primaria Capitalei. Columbeanu a fost huiduit si imbrancit de multime, pana a ales sa plece din zona cu un taxi.

author avatar
National
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger