AcasăNewsUn proiectil a explodat la Valea Oilor, Iasi: Doi copii grav raniti...

Un proiectil a explodat la Valea Oilor, Iasi: Doi copii grav raniti

(foto: infocurteadearges.ro)

Doi copii au fost raniti foarte grav, vineri, in localitatea ieseana Valea Oilor in urma exploziei unui proiectil datand din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Unul dintre baieti a ramas fara o mana, fiind in stare critica, iar celalalt are leziuni severe la picioare.

(foto: infocurteadearges.ro)

Cei doi baieti de 15 ani au fost raniti dupa ce un proiectil a explodat pe un camp din localitatea ieseana Valea Oilor. Potrivit prefectului de Iasi, Dragomir Tomaseschi, unul dintre copii a ramas fara o mana si are rani profunde la abdomen, fiind in stare critica. Cel de-al doilea baiat are leziuni grave la picioare. Ambii vor fi preluati de un elicopter SMURD si transportati la Spitalul de copii „Sfanta Maria” din Iasi.

Potrivit sefului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Dan Iamandi, ranitii au primit primul ajutor de la echipajele Ambulantei, sosite de urgenta la locul deflagratiei. Iamandi a precizat ca explozia a avut loc intr-o zona in care au mai fost gasite proiectile provenite din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, conform Mediafax. Imediat dupa producerea deflagratiei, echipajele de la politie si pompieri, sosite de urgenta la fata locului, au izolat zona.

272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger