AcasăNewsUn profesor universitar din Brasov le cerea favoruri sexuale studentelor

Un profesor universitar din Brasov le cerea favoruri sexuale studentelor

Un profesor de la Facultatea de Medicina a Universitatii „Transilvania” din Brasov care este cercetat pentru fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de doua studente pentru ca le cerea favoruri sexuale, in schimbul notelor mari.

Este vorba de profesorul Onisai Lazar de la Facultatea de Medicina a Universitatii „Transilvania” din Brasov, care a si fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in 11 februarie. Dupa expirarea mandatului de arestare, acesta a fost eliberat.

Barbatul este suspectat ca lua mita de la studenti pentru a-i trece examenele. El a fost prins in flagrat in data de 8 februarie, cand a primit de la o politista care a pretins ca este studenta in anul I suma de 700 de lei pentru a fi promovata la examenul din sesiunea din iarna la disciplina Anatomie-Embriologie.

Oamenii legii spun ca au fost depuse 30 de denunturi de luare de mita, insa doua studente au facut si plangeri privind favoruri sexuale.

„Este vorba despre doua studente care, pe langa denuntul de luare de mita, au facut si denunturi cu conotatii sexuale. Ele spun ca in discutiile privind promovarea examenelor contra unor sume de bani profesorul a facut anumite gesturi indecente”, a spus, vineri, procurorul Alina Popescu, potrivit rtv.net.

author avatar
Andra Nesu
696 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger