AcasăNewsUPDATE Un profesor de la Jean Monnet ar fi violat doua minore...

UPDATE Un profesor de la Jean Monnet ar fi violat doua minore intr-o excursie scolara

Octavian Visan (foto:evz.ro)

UPDATE. Profesorul acuzat de viol se numeste Octavian Visan si are varsta de 27 de ani. „Eu insumi sunt un real model pentru mine, incerc ca de la zi la zi sa imi aprofundez felul de a fi si sa-l duc catre culmi foarte foarte inalte. Sunt adorabil (sic!) de pozitiv cu cei ce merita a fi asa si demonic cu cei ce nu. Sunt o fire foarte energica si mereu angrenat in competitia vietii pentru ca numai astfel simnti (sic!) ca traiesti”, se autocaracterizeaza profesorul pe contul personal de Facebook.

***
Un nou scandal zguduie sistemul de invatamant romanesc, dupa ce s-a aflat ca un profesor de sport de la liceul bucurestean “Jean Monnet” le-ar fi violat pe doua dintre elevele sale, in timpul unei excursii.

Parintii uneia dintre elevele in cauza au depus plangere la Politie si la conducerea liceului, din pricina unui viol care ar fi avut loc in urma cu doua saptamani, in timpul unei excursii scolare la Predeal.

Pana la momentul actual nu s-a aflat identitatea sau varsta tinerelor in cauza si nici alte informatii referitoare la presupusul violator, decat ca el a fost suspendat din functie pana la finalizarea anchetei.

„Nu are ce cauta in sistemul educational. In prezent Politia desfasoara o ancheta pentru a stabili eventuala vinovatie a fostului cadru didactic. Conducerea liceului Jean Monnet a fost anuntata joi seara de aceste acuzatii de catre parintii uneia dintre cele doua fete. Se va face o cercetare, iar in urma analizei se va intocmi o comisie de cercetare. Dar primul lucru pe care l-am facut a fost sa il dam afara din sistem pe acest profesor. Nu puteam sa mai lasam un profesor, asupra caruia planeaza o suspiciunea atat de grava, sa intre la clasa”, a declarat Cristian Alexandrescu, inspectorul scolar general al Capitalei.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
1.418 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca proful.este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora asta in ciuda faptului ca ea a intrat in camera lui dezbracata atunci si eleva va trebui exmatriculata pe motivul hartuirii sexuale;ea a intrat in camera lui …………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger