AcasăNewsUn profesor a fost gasit mort in sala de sport a unui...

Un profesor a fost gasit mort in sala de sport a unui liceu

Drama intr-o unitate de invatamant din Adjud. Unul dintre profesorii de sport de la un liceu din orasul vrancean a fost gasit fara suflare, vineri dimineata. Vestea tragica i-a lasat fara grai atat pe elevi, cat si pe ceilalti dascali.

A deschis usa salii de sport, fara sa isi imagineze ce imagine ingrozitoare va avea inaintea ochilor. Un cadru didactic care a intrat in incinta spatiului amenajat pentru orele de educatie fizica, la primele ore ale zilei, inainte ca elevii sa ajunga in perimetrul respectiv, a fost cel care a descoperit trupul fara viata al profesorului. Barbatul era spanzurat. Vestea ca dascalul a murit i-a socat pe colegii acestuia, care nu isi explica sfarsitul cumplit al barbatului.

Se pare ca profesorul ar fi ajuns sa fie macinat de ganduri negre ca urmare a unor probleme familiale, dupa cum a precizat un inspector scolar vrancea, intr-o interventie telefonica in direct la Romania TV. „Era un profesor care nu a creat probleme niciodata, un om care si-a facut datoria (…) Toti sunt consternati, regret nespus si sper ca nimeni sa nu mai treaca prin asa ceva”, a declarat Vasilica Zaharia.

Politistii au fost sesizati printr-un apel la numarul unic de urgenta. Au ajuns la locul nenorocirii si au deschis o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs tragedia.

Sursa foto: chimiedj.licee.edu.ro

930 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger