AcasăNewsUn primar PNL din Alba, confirmat cu noul coronavirus, a murit la...

Un primar PNL din Alba, confirmat cu noul coronavirus, a murit la doar 37 de ani

Un primar PNL din Alba, confirmat cu noul coronavirus, a murit la doar 37 de ani (foto: Facebook/Prefectura Alba)

O veste tristă a lovit familia, apropiații și oamenii din comunitatea păstorită de către un tânăr politician PNL din județul Alba.

Dan Cosmin Opruța, primar al comunei Meteș, a murit. Bărbatul ar fi fost confirmat cu noul coronavirus, fiind transferat zilele trecute de la Alba Iulia la Târgu Mureș, conform ziarulunirea.ro. Luna viitoare, bărbatul – tatăl unui băiețel – ar fi urmat să împlinească 38 de ani.

Prefectura Alba a transmis, joi, un mesaj de condoleanțe adresat familiei greu încercate. ”Cu adâncă tristețe, colectivul Instituției Prefectului-Județul Alba deplânge trecerea în neființă a domnului primar al comunei Meteș, Opruța Dan Cosmin. A fost un om de o înaltă ținută morală și profesională, un prieten adevărat și va rămâne mereu în sufletele noastre”, transmit reprezentanții instituției amintite.

Era la al doilea mandat de primar

Pe pagina de PNL de Alba, Florin Roman, într-un comentariu.

Dan Cosmin Opruța se afla la al doilea mandat consecutiv de primar al comunei Meteș, după ce la alegerile din toamna trecută fusese reales în fotoliul de edil al localității din județul Alba.

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger