AcasăNewsUn "prieten" a apelat la ajutorul Angelei Merkel pentru una din...

Un „prieten” a apelat la ajutorul Angelei Merkel pentru una din intrebarile de la „Vrei sa fii milionar”

Moment inedit petrecut la emisiunea concurs „Vrei sa fii milionar”, din Germania, difuzata de postul RTL. Deputatul Wolfgang Bosbach, fost lider al grupului parlamentar al CDU (Partidul crestin-democrat) din Bundestag, concurent in cadrul show-ului, a apelat la varianta „suna un prieten”, insa nu pe oricine, ci chiar pe Angela Merkel.

Dupa ce si-a epuizat doua variante ajutatoare, Bosbach, de 61 de ani, a ales sa sune un prieten, acesta fiind chiar Angela Merkel. Cancelarul german ar fi trebuit sa-l ajute pe Bosbach sa raspunda corect la a 14-a intrebare, care valora 500.000 de euro. Din pacate, apelata de doua ori, Angela Merkel nu a raspuns la telefon, de fiecare data intrand casuta vocala.

„Cred ca se ocupa de salvarea lumii”, a spus amuzat deputatul, potrivit express.co.uk.

Cand era deja pre tarziu, Merkel i-a transmis lui Bosbach un mesaj pe telefonul mobil, in timpul show-ului. „OK, indiferent despre ce ar fi fost vorba, salutari calde de la AM”, i-a raspuns cancelarul german concurentului.

Intrebarea la care Wolfgang Bosbach ar fi vrut sa-i ceara ajutorul Angelei Merkel era:

„O masina de spalat din RDG, model WM66, a ajuns celebra fiindca utilizatorii puteau sa o foloseasca si la: a) producerea curentului electric b) pregatirea conservelor de fructe c) aspirarea prafului d) receptionarea unui post de radio vest-german?”, raspunsul corect fiind b.

Wolfgang Bosbach s-a retras in cele din urma din concurs, nefiind sigur de niciun raspuns. El a plecat acasa cu suma de 125.000 euro. Banii vor fi directionati catre doua fundatii de ajutorare a copiilor si a persoanelor cu dizabilitati.

Foto: express.co.uk

author avatar
Alina Costache
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger