AcasăNewsUn pompier a apelat la violenţă extremă ca să-i ofere o lecţie...

Un pompier a apelat la violenţă extremă ca să-i ofere o lecţie unui adolescent. Tribunalul Militar l-a luat în vizor!

masina-politieUn pompier a apelat la violenţă extremă ca să-i ofere o lecţie unui adolescent. Tribunalul Militar l-a luat în vizor!

Un caz revoltător vine de la Vaslui, acolo unde un pompier, aflat în timpul liber, ar fi agresat un adolescent de 15 ani. Incidentul a avut loc la începutul acestei luni și probabil nu s-ar fi aflat nimic despre el dacă un martor n-ar fi sunat la 112, îngrozit de comportamentul pompierului.

Motivul care l-a împins pe pompier să comită o asemenea faptă este unul banal. Acesta se afla la garajul proprietate personală în momentul în care victima, împreună cu alți doi prieteni, ar fi lovit o sticlă cu apă care ar fi aparținut copilului bărbatului.

L-ar fi târât pe astfel pe copil

Enervat de gestul tinerilor, pompierul le-ar fi atras atenția, în primă instanță. Drept răspuns, adolescenții l-au înjurat. Bărbatul a început să îi alerge pe cei trei, însă a reușit să îl prindă doar pe adolescentul de 17 ani, pe care, spun martorii, l-ar fi lovit de mai multe ori.

Mai mult decât atât, pompierul l-a târât pe asfalt pe băiat. Tot acest incident a avut un martor, care a sunat la 112, îngrozit de comportamentul violent al angajatului ISU Vaslui.

Tribunalul Militar Iași anchetează cazul

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui a confirmat că acest incident a ajuns pe masa procurorilor Tribunalului Militar Iași, pentru a fi solutionat.

La data de 23 octombrie 2021, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unei agresiuni, în zona străzii Traian din municipiul Vaslui.

În cauză, a fost identificat un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Vaslui și o persoana vătămată minoră, de 15 ani, din aceeași localitate.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Având în vedere calitatea prezumtivului autor, cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, spre a fi declinată Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, spre competenta soluționare”, a declarat reprezentantul IPJ Vaslui, preluat de vremeanoua.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger